Handige informatie

 • null

  Geniet met afstand

  Als hotel doen wij er alles aan om alles volgens de richtlijnen te laten verlopen. Wij vragen u dit als gast ook te doen. Wij vragen u voldoende afstand van elkaar te houden en uw handen bij de desinfectiestations te desinfecteren.

 • null

  Een goede start van de dag

  Wij verzorgen dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet op:

  • Ma – vr: 7:00 uur – 10:00 uur
  • Zo – za: 8:00 uur – 11:00 uur

  TO GO? Wij hebben ook ontbijt- en lunchpakketten. Vraag ons team naar de mogelijkheden.

 • null

  Brasserie en bar

  Bij de entree vind u onze gezellige bar. Wij ontmoeten u daar graag voor een echt Almeers biertje, een kopje koffie of gewoon een fijn gesprek in een huiselijke sfeer. Wij mogen momenteel helaas geen alcohol verkopen na 20.00 uur.

 • null

  Iets vergeten?

  Geen probleem! Er staat een vending machine in de entreehal op de begane grond met tandenborstels, scheermesjes, deodorant en nog veel meer items die van pas kunnen komen. Tevens krijgt u hier kleine snacks, frisdrank en flesjes water. Handig voor onderweg!

 • null

  Het is altijd koffie- en theetijd

  En daarom bieden wij u als onze gast gratis koffie en thee tijdens uw gehele verblijf. Geniet er van! U haalt uw kopje koffie of thee in onze brasserie. Alleen onze luxe kamers hebben eigen koffie- en theefaciliteiten. Vraag naar de upgrade mogelijkheden bij onze receptie.

 • null

  Climate Control

  De kamertemperatuur is automatisch geregeld via een comfort systeem. De kamertemperatuur past zich automatisch aan bij een warmere of koudere buitentemperatuur. U kunt de temperatuur niet zelf bedienen met de thermostaat (witte schakelaar aan de muur). U kunt de kamer uiteraard wel extra verwarmen met de radiator in de kamer (onder het raam) en de convector in de badkamer.

 • null

  In dit hotel geldt een rookverbod

  Hotel ibis Styles Almere is compleet rook- en drugsvrij. Bij overtreding zijn wij genoodzaakt 250 euro aan u door te belasten. Hetzelfde bedrag wordt geïnd bij het onklaar maken van de rookmelder.

 • null

  Televisie

  Nadat u uw kamerkaart in de houder heeft geplaatst gaat de televisie automatisch aan. Na een paar seconden ziet u ‘’Welcome at ibis Styles Almere’’ op het scherm. Klik ‘’OK’’ op de afstandsbediening. De startpagina opent zich met verschillende kanalen. Kies ‘’TV channel’’ en daar vind u de reguliere Nederlandse en Engelse zenders. U kunt ook Netflix en Videoland (of andere kanalen) streamen via uw mobiele telefoon en betaalde films bestellen. Wij wensen u veel kijkplezier!

 • null

  Wi-Fi

  Het Wi-Fi netwerk bij Hotel ibis Styles Almere is een open netwerk zonder wachtwoord. U kiest voor ‘’ibis Styles’’ bij de netwerkopties waarna u automatisch naar de Accor website gaat. Nu bent u verbonden met ons Wi-Fi netwerk. En wanneer u dan toch online bent… vergeet u dan geen review achter te laten op TripAdvisor, Booking.com of Expedia. Dank u wel!

 • null

  Telefoon

  Op iedere verdieping vind u een telefoon. U kunt de receptie bereiken door #9 te bellen of komt u langs bij de front office waar wij u graag persoonlijk assisteren. U kunt uw telefoon opladen met de USB input in de bedlampjes.

 • null

  Wij houden van de natuur

  Want zonder zijn wij nergens. Dat is waarom wij streven naar een beter milieu. Wij hebben voor een waterbesparende douchekop gekozen. U kunt de doucheknop draaien om het volume van de straal zelf te regelen. Wij willen u vriendelijk verzoeken om uw gebruikte handdoeken op de grond te plaatsen wanneer u wilt dat ze gewassen worden. Wilt u uw handdoek nog een keer gebruiken? Fijn! Dan mag u deze ophangen.

 • null

  Fietsen

  Bij ons kunt u fietsen huren. Vraagt u ons receptieteam naar meer informatie. We geven u ook graag fiets- en wandelroutes, informatie over de leukste spots die u kunt bezoeken, boot tours, openbaar vervoer, taxi services en alle andere informatie die u wenst!

Download Information Sheet (English)